dimarts, 20 de maig del 2014

DIMECRES COMENCEN LES PROJECCIONS JUVENILS DEL MOCMAO

Demà dimecres 21 de maig comencen les projeccions del MOCMAO destinades al públic juvenil. Uns passes per als alumnes de 1r i 2n d’ESO del centres públics i concertats, que s’han sumat a la proposta, i que van lligats a unes sessions sobre consum responsable que es fan a l’aula, i que pretenen conscienciar als joves sobre el seu paper crucial com a consumidors.
El primer passe, al qual assistiran els alumnes de la Milagrosa i Sant Josep serà demà dimecres a les 15:30 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent. En dies successius passaran per la sala gran del centre cultural els alumnes dels IES Jaume I i de l’IES l’Estació.
També demà dimecres el MOCMAO continua el seu periple per les seus de les associacions veïnals, en aquest cas al Xalet de les Boles en col·laboració amb l’Associació Veïnal del Barri de Sant Josep i l’Associació de Veïns del Poble Nou. Es projectarà el documental “Ayurveda: el arte de vivir” a les 19:30hores. L’entrada és lliure.

Hui dimarts s’ha realitzat la projecció de la pel·lícula “Tierra Prometida” en col·laboració amb les Ames de Casa d’Ontinyent. Ha estat a les 18h al Centre Cultural Caixa Ontinyent.