dimecres, 22 de maig del 2013

EL DOCUMENTAL "MENGEM SA" POSARÀ LA CLOENDA AL FICMAO

El documental valencià, “Mengem SA” del Col·lectiu Audiovisual Melderomer, serà l’encarregat de tancar aquest diumenge la segona mostra del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient a Ontinyent (FICMAO). La cinta “La huerta: a la vuelta de la esquina” del director Vicent Tamarit i inicialment prevista, es projectarà a Ontinyent a l’estiu, possiblement acompanyada d’una exposició, segons ha explicat la regidoria de Medi Ambient.

“Mengem SA” és un treball audiovisual dirigit per Enric Capoll, qui acompanyarà al públic ontinyentí en la projecció del diumenge. “Mengem SA” és un documental de 43 minuts de durada que dóna veu a diversos col·lectius i personalitats, com Esther Vivas, Pepe Serra, Enric Navarro, Pepa Conde…, que treballen des de diferents sectors per l’agricultura ecològica i la sobirania alimentària del País Valencià.

El documental està estructurat en dues parts: una primera on es plantegen i s’expliquen els diversos problemes de l’actual sistema agroalimentari i una segona part on es parla d’alternatives al mateix. I tot, amb la lluita dels veïns de Benimaclet per recuperar els horts urbans com a fil conductor de la història.
“Mengem SA” es projectarà aquest diumenge 26 de maig a les 19h al Centre Cultural Caixa Ontinyent.